Press "Enter" to skip to content

Rólunk

Életed megváltoztatása nem egy egyszerű feladat, de senki sem mondta, hogy lehetetlen. Nem számít mi a célod, csak “Kezdd el”!

A Start New egy weboldal, melyet az egészséges életmód támogatói hoztak létre. A fő cél, hogy megmutassuk az olvasóinknak, mi is lehet a problémájuk forrása. Fontos elmondani, hogy a hatékony testsúly vesztés lehetséges!

A “Start over” egy weboldal, melyet információ forrásként kell kezelni. Tartalmaink nem szakmai tanácsok orvosoktól vagy táplálkozási tanácsadóktól. Ne felejtsd, hogy senki sem egyforma és a különböző módszerek különböző embereknek válnak be. A hatás változó lehet.

A megbízható források alapján megbízható tartalmat készítettünk. Ennek ellenére, ezeket a tartalmakat nem kell orvosi tanácsként kezelni. Ilyen jellegű tanácsot csakis szakember adhat, előzetes ellenőrzés után.

Tehát mi a célja ennek a weboldalnak? Szeretnénk tudatosítani az emberekben, hogy léteznek természetes módszerek, melyek valódi hatással lehetnek, nem csak a súlyra, de egyéb tényezőkre is. Ha érdekel a tartalom, megkérdezheted az orvosod, hogy van-e valami olyasmi, ami megakadályoz abban, hogy használd a tanácsainkat.