Press "Enter" to skip to content

Keto Actives segítség a fogyásban. Összetétel, hatások és vélemények

Ez egy olyan termék, mely nem rég vált népszerűvé. Elsődlegesen azok számára ajánlott, akik ketogén diétát folytatnak. A Keto Actives egy termék, mely nagyon érdekes összetevőkön alapszik. Hatékonysága értékelt.

keto activesRendelje meg most!

Tartalomjegyzék

 1. Mi a Keto Actives?
 2. Mi a Keto Actives összetevőinek listája?
 3. Hogyan hat a Keto Actives?
 4. Biztonság és a Keto Actives mellékhatásai
 5. Hogyan kell használni a Keto Actives terméket?
 6. Hol és hogyan lehet megvásárolni a Keto Actives terméket?
 7. Vélemények a Keto Actives termékről

Mi a Keto Actives?

Egy teljes mértékben természetes termék, 7 összetevővel, melyek mindegyike hatalmas előnyökkel bír. Legfőképpen azoknak ajánlott, akik ketogén diétát szeretnének folytatni. A zsírégetés folyamatának elősegítésére hivatott, valamint a diéta nehéz időszakainak az átvészelését támogatja. Hasznos eszköz, főkét azok számára, akik első alkalommal kezdenek fogyókúrába.

Mi a Keto Actives

Mi is a ketogén diéta?

Ha egyetlen mondatban kellene válaszolni erre a kérdésre, akkor a következőképpen hangzana. Egy olyan diéta, mely segít megszabadulni a szénhidrátoktól.

A diéta időtartama alatt, a szervezetnek biztosított szénhidrát mennyiség radikálisan a minimálisra csökken. Azonban a zsírok és fehérjék aránya megnövekedik. Ily módon súlycsökkenést érünk el. A szabályokat lelkiismeretesen be kell tartani.

Mi is a ketogén diéta

Azonban érdemes megemlítenünk, hogy ezen diéta eredeti célja korántsem a súlycsökkenés volt. Ez egy olyan diéta, melyet az epilepsziában szenvedő gyerekek tüneteinek az enyhítésére fejlesztettek ki. A szénhidrát mennyiségének csökkentése a neuronok kevesebb aktivitását jelenti, mely ezáltal kevesebb epilepsziás rohamot is jelent egyben.

A ketogén diéta fő elvei

Az első és legfontosabb elvet már leírtuk. Hogyan kellene a három alapvető összetevőt kombinálni? A zsírokat, fehérjéket és szénhidrátokat a következő arányokban kell bevezetni: 80% / 17% / 3%. Érdemes megemlíteni, hogy ezek az összetevők változhatnak a diéta alatt.

A cél, hogy újraprogramozzuk a szervezetet a ketózisra, azaz egyéb energia használatára, mint a szénhidrátok. Azért, hogy ez bekövetkezzen, az egész folyamat alkalmazkodással kell kezdődjön. Célja, hogy a szervezet keton testeket és zsírokat használjon fel. Maga az alkalmazkodás folyamata nagyon egyéni. Többek között, függ az egészségügyi állapottól. Azonban bárhogyan is nézzük, leggyakrabban a keto alkalmazkodás 30 napig tart.

Termékek, melyek engedélyezettek és melyek tiltottak a ketogén diéta alatt

Kezdjük is az első csoporttal. Az étrendnek elsősorban tartalmaznia kell olyan termékeket, melyek egészséges zsírokat tartalmaznak, mint például a magvak, tengeri gyümölcsök és halak (makréla és szardínia). Ugyanakkor vadhúst, marha és szárnyas húst is ehetsz. A fehérjék másik forrása a tojás és tejtermékek lesznek.

A zöldségek szénhidrát és rost források. Saláta, brokkoli, répa, fehér répa, spenót és paprika, ezeket is tartalmaznia kell az étrendnek. A keményítőben szegény zöldségek szintén engedélyezettek.

Mi az, ami nem engedélyezett a ketogén étrendben:

 • Magas keményítőtartalmú zöldségek
 • A gyümölcsök nagy része
 • Édességek
 • Alkohol
 • Gabona termékek

A súlyvesztés ezen formája hatalmas önmegtartóztatást követel. Továbbá, hatékonyabb az aktív személyek esetén, mint az atléták, de amatőrök is sikerrel járnak. Az emberek többsége, aki ketogén diéta mellett dönt, kiegészítőket is használ, hogy segítsék az étrend folyamatát. Ezek közül az egyik a Keto Actives. Segít elérni a jobb eredményeket és segít a szabályok betartásában és az étrend követésében.

Mi a Keto Actives összetevőinek listája?

Amint azt már említettük, teljes mértékben természetes. Olyan összetevőkön alapszik, melyeknek bizonyított hatásaik vannak, ami a ketogenézis folyamatát illeti, valamint a súlyvesztést is serkenti. Mindenek felett, segít elkerülni az ezzel az étrenddel járó kellemetlenséget is. Ezeket a 7 összetevőket úgy válogattuk össze, hogy több szinten hassanak. Ily módon, a kiegészítő hatékonysága biztosított.

Clarin®, CLA (konjugált linolsav)

Egy olyan összetevő, melyet a Keto Actives gyártója tökéletesített. A hatásának legfontosabb eredménye, hogy megfelelő szinten tartja a szervezet koleszterin szintjét. Ez nagyon fontos a fogyás folyamatában. A linolsav hozzájárul az energia jobb felhasználásához is (nem csak a tevékenységek során). A linolsav hatalmas fontossággal bír a zsírszövetek elégetésében.

ForsLean® (indiai csalán kivonat)

Egy összetevő, mely a fogyasztó hatásai miatt ismert. A Keto Actives a piacon elérhető legmagasabb koncentrátumot használja ebből az összetevőből. Ezen összetevő, a zsírszövetek elégetésének meggyorsításában szereplő hatékonyságáról szóló kutatások a múlt század nyolcvanas éveiben voltak (itt láthatsz belőlük néhányat). Azóta, a tudósok fejlesztették az ismereteiket, melyek az indiai csalán hatásaihoz köthetőek. A növény serkenti a zsírszövet elégetését. A ketózissal együttesen növeli a súlyvesztés hatékonyságát.

Vízmentes koffein

A Keto Actives másik nagyon fontos összetevője. Két szinten működik. Először is, biztosítja a súlyvesztés folyamatához szükséges energiát. Ez utóbbi elvesztése a fogyás sikertelenségének a leggyakoribb oka. A csüggedéssel és az erő hiányával áll kapcsolatban valamint a jókedv elvesztésével.

A vízmentes koffein segít a szervezetnek az erőfeszítéssel való megküzdésben, mely a súlyvesztéssel és a fizikai aktivitással áll kapcsolatban. Legvégül pedig növeli az energiahasználat folyamatát. Ily módon , a Keto Actives serkenti a zsírégetést.

Keserűnarancs gyümölcs kivonat

Ez egy sláger azok köreiben, akik kiegészítők segítségével fogyókúráznak. A keserűnarancs vagy még pontosabban, a benne lévő szinefrin kutatások nagyon érdekes eredményeket fedtek fel. Először is, a zsírégetés jelentős serkentését.

A szinefrin az anyagcsere folyamatát is serkenti. A Keto Actives termékben betöltött szerepe az étvágy és az étel utáni sóvárgás csökkentése is. Ez utóbbi a legnagyobb ellenség a súlyfelesleggel való küzdelem során.

Paprika kivonat

Ismert és nagyon gyakran használt összetevő a fogyókúrás termékekben. Hatékonyan serkenti az anyagcserét. Ugyanakkor segít a vitaminok és nyomelemek felszívódásában. Ez egy nagyon fontos aspektus a súlycsökkenés szempontjából. A Keto Actives, a paprika kivonatának köszönhetően, serkenti a szervezet általános állapotát.

Indiai Ginseng gyökér kivonat

A Keto Actives másik összetevője, mely felelős az energia biztosításáért és a diéta közbeni jólétért. Ginseng – az indiai álom egy olyan növény, mely számos egészségügyi jótékony hatással bír. Nagyon pozitív hatással van az idegrendszerre. Normalizálja ez utóbbi működését és csökkenti a testben lévő stresszt. A növény ugyanakkor közvetlen hatással van a súlycsökkentés folyamatára. Serkenti a zsírszövet elégetését.

Króm

A Keto Actives utolsó összetevője. A króm több szinten támogatja a súlycsökkentés folyamatát. Először is, szabályozza a vér tesztoszteron szintjét. Ez a nyomelem ugyanakkor segíti a zsírégetést. Ez serkenti a fogyást. A króm csökkenti az étvágyat. Ez csökkenti az étkezések közötti rágcsálás esélyét. Ez pontosabban a króm tulajdonságainak köszönhető, mely gyakran szerepel olyan termékekben, amelyek segítik a fogyás folyamatát.

Azonban ez nem minden. Ezen nyomelem jelenléte a Keto Actives termékben, mely elősegíti a ketogén diétát, speciális fontossággal bír. A króm megszünteti a diétával járó kellemetlen tüneteket. Ezek közé tartozik a szédülés és émelygés.

Hogyan hat a Keto Actives?

A tulajdonságai közül néhányat már fentebb említettünk. Ez egy olyan termék, melyet elsősorban a ketogén étrend követőinek szántunk. Azonban univerzális összetevői vannak, melyek elősegítik a fogyást. Éppen ezért akkor is lehet használni, amikor csak súlyvesztést szeretnél, anélkül, hogy étrendet tartanál be.

Hogyan hat a Keto Actives

A Keto Actives választásának előnyei:

 • Gyorsabb zsírégetés
 • Zsír anyagcsere elősegítése
 • A ketogén étrend hatékony támogatása
 • Csökkentett étvágy és étel utáni sóvárgás
 • Szükséges energia dózis a fizikai aktivitáshoz
 • Mellékhatásoktól mentes

A keto étrend szempontjából nézve a Keto Actives elsősorban is megkönnyíti az alkalmazkodási szakaszon való átvészelést. Számos ember számára az első 30 nap a legnehezebb és gyakran nem követik tovább az előírt étrendet. Az ebben a készítményben szereplő összetevők csökkentik a ketogén diétában előforduló mellékhatások előfordulását. Ezek a már említett émelygés, de a mindennapi energia hiány is.

A Keto Actives legvégül pedig javít a zsírfelhasználás folyamatán és elégeti ezeket. Ez serkenti a keto étrend hatásait.

Biztonság és a Keto Actives mellékhatásai

Ez egy teljes mértékben biztonságos termék. Bármilyen mellékhatástól mentes. Teljes mértékben természetes készítmény. Azonban, azok a személyek, amelyek bármelyik összetevőjére allergiások, ne használják a terméket. A terhesség és a szoptatás időszaka szintén nem megfelelő periódus a fogyókúrás termékek fogyasztására.

A Keto Actives biztonságosságát egy olyan dokumentum is igazolja, mely lehetővé teszi, hogy az Európai Unió területén értékesítsék. Ez utóbbi nagyon szigorú előírásokkal rendelkezik, ami a biztonságot illeti.

Hogyan kell használni a Keto Actives terméket?

Nagyon egyszerű. Egy csomag 30 napos használatra elegendő. Két kapszulát kell bevenned minden nap (vízzel). Az a legjobb, ha előre meghatározol egy stabil időpontot. Ez könnyebbé teszi, hogy betartsd a szabályosságot. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot. A hatásai csak a használatot követő néhány héten belül jelentkeznek.

Hogyan hat a Keto Actives

Hol és hogyan lehet megvásárolni a Keto Actives terméket?

Ez a termék jelenleg csakis a gyártó weboldalán érhető el. Nem fogsz rátalálni hagyományos boltokban. A Keto Actives biztonságosan és gyorsan megrendelhető az otthonod elhagyása nélkül. A csomagot 48 órán belül kézbesíti a futárszolgálat.

Kerüld a Keto Actives hamisítványokat. Sajnos számos csaló van az interneten, akik megpróbálnak pénzt kovácsolni a tudatlan felhasználókból. Mi több, kerüld a gyanús hirdetéseket a különböző fórumokon. Csakis a gyártótól való vásárlás garancia az eredeti termékre.

Vélemények a Keto Actives termékről

Habár ez egy rövid történettel rendelkező kiegészítő, már nagy számú támogatót gyűjtött maga köré. Legyen szó internetes fórumokról vagy Facebook csoportokról, a Keto Actives pozitív vélemények vannak túlnyomóban. Először is, ezek kihangsúlyozzák a ketogén étrendben betöltött támogató szerepét. Ugyanakkor azt is kiemelik, hogy mennyire megkönnyíti a diéta első szakaszát. A terméket a könnyű használata miatt is sokan dicsérik. Néhány ember szereti a komplikált procedúrákat, melyeket gyakran nehéz nyomon követni. Ebben az esetben, ahogyan már említettük, két kapszula naponta elegendő.

Hogyan hat a Keto Actives

Rendelje meg most!

Egy másik gyakran felhozott előny a Keto Actives termékkel kapcsolatban, a biztonságos használata. Azok, akik használták a terméket, megemlítik a versenyképes árát is, az egyéb ilyen jellegű készítményekkel összehasonlítva.

A fogyókúrás tabletták rangsorolása
uj-kezdet
uj-kezdet

View all posts

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük